16 Kasım 2011 Çarşamba

Euroleague Perşembe Maçları için Tahminlerim

Unics Kazan - Union Olympija
Bu maçta Union'a açılan handikap nedense düşük geldi bana, Hafta sonu pek zorlamadan kazanan ve güvenip koyduğum tüm kuponları yatıran bir performans sergileyen Kazan'da domercant'in varlığı nedense onlara güvenimi yitirmeme engel oluyor. Tekrar Unics'e güvenip oynayacağım, ilk yarıdan 6 maç sonu 11 fark atar Unics. Dilediğinizi seçebilirsiniz.
Tahminler İY 1 - MS 1 - İY/MS 1/1

Galatasaray - Barcelona
Haftasonu deyim yerindeyse ekstradan birer adet Euroleague maçı yapan iki ekip karşı karşıya geliyor. Galatasaray evinde Anadolu Efes'e mağlup olurken, Barcelona geçen sene Euroleague'de bu sene Eurocup'ta mücadele eden Valencia Basket'i deplasmanda yendi. Galatasaray'ın Barcelona'yı yenmesi mucize gibi görülebilir, ama imkansız diye bir şey yok bu ligde. Eğer Barça, Galatasaray'ı küçümseyip basketbolunu öyle oynarsa dağıtabilirler. Ama böylesi bir taımın tedbiri elden bırakmayacağını düşünüyorum. Her iki takım da kontrollü başlayıp öyle bitireceklerdir. Açılan 146.5 sayı handikapı bana fazla geldi, 130 sayı olursa bu maçta benim için sürpriz olur. Ayrıca ev sahibi avantajı, kontrollü oyun demişken GS lehine açılmış 5.5 iy ve 9.5 ms handikaplarını da değerlendirmemek olmaz.
Tahminler ALT - İY1 -MS1 - İY/MS 1/1

Armani Jeans Milano - Partizan
Bu maçta tercihi Partizan'dan yana kullanmak akıllıca olur diye düşünüyorum. Milano devreye ya da maç sonuna galip olarak bitirse dahi handikapları aşamaz. Ben Partizan kazanır diye düşünüyorum hatta.
Tahminler: İY 2 - MS 2 - İY/MS 2/2

Maccabi Tel Aviv - Charleroi:
Charleroi'nin Anadolu Efes maçınuı hatırlıyorsunuzdur, o maç için açılan devasa handikaba gülmüştüm. şimdi açılan handikaba da aynı şekilde gülüyorum. Spriou Euroleague'e avrupa'nın kalburüstü takımları donetsk, Alba Berlin ve Nymburk'u eleyerek geldiler ve kesinlikle vasat bir takım değil. Maccabi yoğun şekilde maç yapıyor, artık bu raddeden sonra ancak israil ligindeki vasat ekiplere 20'li farklar atarlar.(israil ligi - adriyatik ligi - euroleague de oynuyor adamlar, çok yoruluyordır eminim) işte bu spesifik nedenlerle ilk yarı 2 seçeneği bana cazip geliyor. Değerlendirmesi size kalmış.


Siena - Prokom Gdynia:
Siena hafta sonu ekstradan bir euroleague maçı yaptı ve deplasmanda milanoya kaybetti. Elbette bu maçı alacaklardır. ama açılan bu handikaptan alabilirler mi? Evet çok güçlüler, alabilirler. Ama son bir kaç maçta savunma ağırlıklı oynamaları bana açılan toplam sayı handikapının geçilmeyeceği yönünde izlenim bırakıyor, 151.5 sayı aşılmayacaktır. ayrıca kendi adıma prokomo açılan ilk yarı handikapını değerlendireceğimi söylemeliyim.
Tercihler: İY 2(+9.5) - ALT(151.5)



Kupon 1:

Unics Kazan 1/1
Partizan 2/2

Kupon 2:

Gs-Barça ALT
Partizan iy 2
Unics ms1

1 yorum:

  1. kuponlar tutmasa da (Partizan'dan yattık) gs ALT ve MS 1, Siena - Prokom Gdynia: İY 2(+9.5) - ALT(151.5) Maccabi Tel Aviv - Charleroi:iy 2 Unics Kazan - Union Olympija MS 1 tahminlerim geldi. darısı hafta sonuna :)

    YanıtlaSil